Trainingtutor   FaceBook Twitter

Idiomes On-Line


Ara es fàcil aprendre idiomes, tu tries!


Angles - Alemany – Francès – Rus – Xinès - Àrab - Italià – Portuguès


 

- Aprendre un idioma amb tr@iningtutor és ràpid, fàcil i efectiu.
- Funciona quan altres mètodes fracassen.
- Utilitza el teu instint natural i obtens resultats consistents i efectius.
- Aprenentatge natural sense traduccions repetitives ni exercicis monòtons.
- Participa i interactua amb gran varietat d'activitats i situacions engrescadores.
- Desenvolupa habilitats de conversa amb tecnologia de reconeixement de veu.
- Diverteix-te: aprendre idiomes esdevé una experiència divertida i satisfactòria.
 


Idiomes On-Line > Mètode


Potser els seus amics li hagin explicat coses magnífiques sobre el nostre mètode d'aprenentatge d'idiomes. No hi fa res com hagi conegut Rosseta Stone, si encara es pregunta per què som el millor mètode per aprendre un idioma, tenim les respostes:


Què és Rosetta Stone?

Rosetta Stone és un programari revolucionari que ensenya nous idiomes per mitjà de la immersió completa en l’ idioma, sense traducció ni explicacions gramaticals. Amb Rosetta Stone, vostè aprèn i practica completament el seu nou idioma en el seu ordinador, utilitzant una subscripció en línia.

Tornar al principi


Com li ensenya Rosetta Stone un nou idioma?

El mètode Rosetta Stone per a l'aprenentatge de nous idiomes es diu Dynamic Immersion®. En eliminar la traducció i les explicacions gramaticals de l'aprenentatge d'idiomes, Dynamic Immersion activa la seva pròpia capacitat natural per a l'aprenentatge d'idiomes. Vostè comença a pensar en el nou idioma des del principi, de la mateixa manera que va aprendre la seva llengua materna. Una seqüència de paraules i imatges dissenyada acuradament li transmet el significat i l'estructura del nou idioma.

Cada lliçó avança les seves habilitats d'escolta, parla, lectura i escriptura; i cada unitat finalitza amb una oportunitat perquè simuli una conversa de la vida real.

Vostè interactua constantment amb el programa, connectant les paraules amb les imatges per confirmar el seu significat, i construeix una estructura de l'idioma gramaticalment correcta pas a pas. Estudiar les innovadores tecnologies del parla li prepara per a les converses de la vida real.

Què és Dynamic Immersion®?

Dynamic Inmersion

Utilitzi Dynamic Immersion

Tour

Tornar al principi


Què fa que Rosetta Stone sigui més eficaç que els mètodes d'aprenentatge tradicionals d'idiomes?

Els mètodes tradicionals expliquen el significat i l'estructura d'un nou idioma per mitjà de la traducció i de regles gramaticals en el seu idioma matern. Com a resultat, vostè pot entendre o utilitzar el seu nou idioma sense pensar en el seu idioma matern. Aquest pas extra fa que l'aprenentatge sigui més lent i que el fet de parlar en un idioma nou li intimidi i sigui més treballós. Rosetta Stone és més efectiu perquè elimina la traducció a la llengua materna i les explicacions del procés d'aprenentatge de l'idioma, permetent-li pensar exclusivament en el nou idioma.

A diferència de les cintes, els vídeos o els llibres, Rosetta Stone és interactiu. En cada pas, vostè ha de demostrar activament la seva comprensió. I Rosetta Stone desenvolupa les seves habilitats lingüístiques d'escolta, parla, lectura i escriptura des del principi, utilitzant la seva pròpia capacitat d'aprenentatge de l'idioma. Fer-ho de manera natural fa que sigui més eficaç... i divertit!

Tornar al principi


He escoltat que amb Rosetta Stone "aprens de la mateixa manera que has après la teva llengua materna". Què significa això?

Quan vostè va aprendre a parlar la seva llengua materna, va aprendre a parlar amb fluïdesa sense explicacions gramaticals, i va aprendre el significat de les noves paraules solament mitjançant el context, sense basar-se en un altre idioma.

Rosetta Stone utilitza el mètode Dynamic Immersion i tecnologies avançades per recrear l'entorn d'immersió en el qual vostè va aprendre la seva primera llengua. Des del principi fins a la fi, vostè aprèn exclusivament en el nou idioma, sense basar-se en les traduccions de paraula a paraula ni en cap ensenyament gramatical explícit.

D'aquesta manera, Rosetta Stone desbloqueja les habilitats naturals d'adquisició d'idiomes que vostè ja posseeix.

Tornar al principi


Què fa la característica "Adaptive Recall"?

Rosetta Stone desenvolupa programes basats en l'ordinador per aprendre nous idiomes en línia. El programa inclou una guia de l'usuari, però no es necessita cap document de referència ni material d'ensenyament. li recorda l'activitat de repàs de cada lliçó a intervals determinats conforme al seu rendiment en la revisió. Superi les expectatives del programa i la revisió li farà avançar més. No compleixi les expectatives i aviat ho veurà. El programa li proporciona una data probable i li notificarà automàticament quan hagi arribat el moment de realitzar de nou la revisió. Aquestes sessions Adaptive Recall li ajuden a transferir l'après en lliçons anteriors a la seva memòria a llarg termini.

Tornar al principi


Entenc que Rosetta Stone és un software. Hi ha llibres o cd’s?

Rosetta Stone desenvolupa programes basats en l'ordinador per aprendre nous idiomes en línia. El programa inclou una guia de l'usuari, però no es necessita cap document de referència ni material d'ensenyament.

Tornar al principi


Disposo de tutories personalitzades amb professor on-line?

Si, en funció del tipus de curs contractat l’alumne disposa de professor on-line per dubtes que li puguin sortir durant l’execució del curs, el professor aporta als alumnes el suport necessari per assolir el 100% dels coneixements de cada curs, també existeix la possibilitat d’assistir a classes d’idiomes en directe mitjançant videoconferència.

Tornar al principi


Com practico el llenguatge i la pronunciació?

La tecnologia avançada del reconeixement de veu facilita als estudiants a una pronunciació més exacta.

Formation™ eina que permet un context de converses reals entre estudiants i expressar-se mitjançant les oracions parlades o escrites de paraules i de frases que han après.

Tornar al principi+INFO

LiveZilla Live Chat Software

Accés al campus

Campus Avança
Campus Trainingtutor
Campus Adalid
Campus RosettaStone

Notícies

Cursos SOC 2018-2019
17-12-2018
Cursos SOC 2018-2019

Nous cursos subvencionats per persones en situació d'atur!!! 

Ja podeu fer la inscripció als cursos que es realitzaran al nostre centre de Mataró i Barcelona.


+info

Cursos Online Subvencionats per treballadors en actiu i en situació d'atur
13-11-2018
Cursos Online Subvencionats per treballadors en actiu i en situació d'atur Coneix la nostra oferta de cursos subvencionats pel Ministerio de Empleo i Fundae. Tenim cursos en Modalitat Online i Presencial al nostre centre de Mataró. 

Més info: http://trainingtutor.net/cursos.php

+info

Xarxes Socials 2.0
25-09-2018
Xarxes Socials 2.0

Últimes places disponibles!!! 

Curs subvencionat de la convocatòria FOAP 2017

Inici: Del 09-10-2018 al 26-10-2018

Horari: dies 09*-10-16-19-23-25 i 26 de 9:00 a 13:15 (*de 09 a 13:30)

Durada: 30 Hores

Centre: Mataró

Curs dirigit principalment a treballadors en situació d'atur que hagin cursat anteriorment una acció formativa corresponent a FOAP 2017: 

- Nivell d'estudis exigit. ESO o equivalent

 

+info

Vols rebre el nostre newsletter?

INSCRIU-ME

Els nostres clients


finalContent
FaceBook Twitter
Copyright © 2010 · Trainingtutor
Aquest web està optimitzat per una resolució de 1024 x 768px o superior.
Valid XHTML 1.0 Strict CSS Válido

Powered by LA TACA

Internet Explorer 6+
Mozilla Firefox 3+.
Opera 9+
Safari 4+