Trainingtutor   FaceBook Twitter

Qui som

Premià Invest, SL. és una empresa familiar que, des de la seva fundació al 1990, atresora una dilatada experiència en la formació de particulars, empreses, directius i treballadors en el camp de les tecnologies de la informació i la comunicació, els idiomes i la gestió empresarial, destacant la nostra experiència en e-learning ja que des de l'any 2000 la formació on-line és una de les activitats principals d'actuació, la plataforma utilitzada amb aquesta finalitat: www.trainingtutor.net n’és pionera en la formació en línia amb més de 50.0000 alumnes formats.

El creixement de Premià Invest, SL., amb clients a tot Espanya, ens va portar a la creació de Trainingtutor e-learnig Consultants SL. per tal d'impulsar serveis de consultoria en formació i e-learning a la vegada que des de la mateixa impulsar la formació en empreses i organitzacions així com l'expansió a tot el territori estatal mitjançant la sinergia i col•laboració en xarxa amb altres entitats i centres de formació.

Comptem amb centres presencials propis a Barcelona, Mataró i Premià de Mar centres de formació col•laboradors i associats a Catalunya i l'Estat Espanyol.

Premià Invest, SL. és soci de Adalid Inmark i Grup Inmark i, alhora, soci estratègic especialista en idiomes on-line comptant així amb més de 100 centres de formació repartits entre 15 comunitats autònomes amb una oferta àmplia de serveis que van des de la consultoria estratègica a la formació i l'aprenentatge virtual amb l'objectiu de:

"Unir l'esforç de companyies que treballen en el camp de la formació i la consultoria en un objectiu comú: donar cobertura a projectes de gran envergadura i àmbit nacional així com desenvolupar metodologies i tecnologies innovadores que permetin adaptar la seva oferta a les demandes per la Societat de la Informació " .

El nostre soci tecnològic en idiomes és RosettaStone ® , el líder mundial en ensenyament d'idiomes online i offline amb solucions per a l'aprenentatge de fins a 31 llengües parlades pel 90% de la població mundial amb la més potent i exclusiva tecnologia, basada en un principi natural un mètode d'immersió lingüística Dynamic Immersion. Milers d'empreses, organitzacions i administracions públiques en més de 150 països han utilitzat el programari de RosettaStone ® i més de 7 milions d'alumnes s'han beneficiat del mateix i avui parlen una nova llengua.

Premià Invest, SL, disposa de la certificació en processos de qualitat UNE-EN-ISO 9001:2000 i UNE 66181, és un centre examinador autoritzat per Microsoft, col.laborador del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya, del Ministeri d'Indústria Turisme i Comerç del Govern d'Espanya per a programes de formació ocupacional i contínua, i col•laborador en altres organismes públics i / o socials d'àmbit comarcal, autonòmic i / o nacional com les organitzacions patronals: Foment, Pimec, Confederació Espanyola de Comerç i els Sindicats: CCOO, UGT, en l'execució de programes formatius, al mateix temps té una àmplia cartera de clients entre particulars i empreses del sector privat.

Premià Invest, SL. és una empresa associada a la Patronal Foment del Treball Nacional, representant a Catalunya de la CEOE, a la patronal Pimec (Petita i mitjana Empresa de Catalunya) i pertanyen a l'Associació Espanyola de Centres d'Informàtica (AECEI-Cercle Formació), a l'Associació de Formació Empresarial (ACFE) ia la Federació d'Associacions de Centres d'ensenyaments no reglats de Catalunya (FACEC).

LiveZilla Live Chat Software

Accés al campus

Campus Avança
Campus Trainingtutor
Campus Adalid
Campus RosettaStone

Notícies

Cursos SOC 2017-2018
13-11-2017
Cursos SOC 2017-2018

Nous cursos subvencionats per persones en situació d'atur!!! 

Ja podeu fer la inscripció als cursos que es realitzaran al nostre centre de Mataró i Barcelona.


+info

Nous cursos de Màrqueting Online
11-07-2017
Nous cursos de Màrqueting Online

Ja tenim programats nous cursos al Setembre de Xarxes Socials i Màrqueting Digital. 

Cursos 100% Subvencionats per treballadors i autònoms. 

+info

Cursos subvencionats d' HABILITATS DIRECTIVES
26-06-2017

Després de l'estiu ja tenim programats diversos cursos subvencionats per treballadors en actiu i autònoms.

Pots millorar el teu anglès, pots aprendre què és i què fa un Community Manager o aprendre a projectar la teva Marca Personal... També pots potenciar les teves habilitats, a la mà d'en Marc Jovani, amb els cursos que tot seguit t'anunciem:

+info

Vols rebre el nostre newsletter?

INSCRIU-ME

Els nostres clients


finalContent
FaceBook Twitter
Copyright © 2010 · Trainingtutor
Aquest web està optimitzat per una resolució de 1024 x 768px o superior.
Valid XHTML 1.0 Strict CSS Válido

Powered by LA TACA

Internet Explorer 6+
Mozilla Firefox 3+.
Opera 9+
Safari 4+